söndag 25 mars 2012

Äntligen vår!

Nu har våren kommit, jiiiipppiii!! Både vår inne och vår ute. I morse var det såå fint ute på altan så jag var tvungen att knäppa lite bilder. I går pyntade jag på altanen och planterade lite vårblommor. Helt underbart. Nu ska bara värmen komma på allvar så man kan sitta länge där ute och njuta. Även inne har jag vårpyntat lite. I köket har en ny äggkorg kommit upp på hyllan som jag fyndat hos Lindas Lycka. Hos Linda har jag även köpt den underbara buren som jag har krokusen i. Nya dynor har det också blivit i år. det var dax för det och jag visste att jag ville ha enfärgade och ganska ljusa, hittade dem här: http://www.hemvaruhuset.se/

Nu kommer massor av bilder!!
                                                                         Vår inne





och vår ute!













Ha en solig vårdag!!
Kram Anki

söndag 11 mars 2012

Redan tillbaka?

Japp, jag är redan tillbaka! Jag kunde inte hålla mig och när den idag blev klar kan jag ju lika gärna publicera den.. Jag menar förstås mitt fejjan-fynd (facebook för den som inte förstår smeknamnet).. Jag köpte en maffig liten ram/tavla via en köp- & sälj sida på fejjan som fått smaka på målarfärg. Satte dit en bild jag tycker om och voila! Mycket najs tycker jag, och den pryder mitt sovrum..

före               och              efter


Trevlig söndagskväll /Kram Anki

fredag 9 mars 2012

Dax för lite uppdatering.. lagom till vårsolen

Ja, visst är det på tiden att det blir en uppdatering i min värld? Har ju kvar inlägg från Julafton! Och nästa vecka kommer våren, jiipppiiie! I alla fall om man ska tro vädergubbarna som säger att det ska vara över nollan i 7 dagar :) Nu längtar man till våren och det märks här hemma. Man börjar ta in vårblommor och inhandlar lite nytt..

Älskade blomma som är lika fin ute som inne. Min kära Bellis, påminner om min mormor med samma namn och som hade dessa i massor i stugan när man var liten. Helt underbar som pryder mitt köksfönster.


Lite nytt har jag fixat här hemma men inte så mycket. Jag håller på att förnyar min hall lite. Väggen ska målas inom kort men innan dess har hyllan fått färg och lite annat lull-lull.


Hyllan innan makeover..


..och hyllan efter makeovern.


har inhandlat nya ramar till familjekort, bla härlig bild från vår senaste resa.



..och den finaste lattemuggen av dem alla, från Green Gate!! Inhandlat hos Syster Lycklig i Stockholm.
Jag har dock blomma (fejk) i min istället för kaffe.. 


Även badrummet/relaxen har fått en vårpiffing. Nya handukar, mattor och skålar från IKEA



Ha det gött i solen nu i helgen, nästa gång ska jag visa mitt senaste fynd jag köpt via fejjan, som givetvis genomgår en makeover..

Kram Anki