lördag 23 april 2011

Glad Påsk!

Härligt att vi har detta underbara väder nu när det är påsk. Påtat i trädgården och pyntat inne, underbart. Glad Påsk önskar jag med lite bilder från mig.














Kram Anki

torsdag 21 april 2011

Kvällens höjdpunkt!

Fick häromdagen syn på att Anna Örnberg kommit ut med en ny inrednings/pysselbok. Den måste jag bara ha, med tanke på hur bra de två första är. Så efter jobbet idag fick det bli en tripp till bokhandeln, och där stod den och väntade på mig. Så tips till den pysselsugna - köp alla tre!


Trevlig kväll. Och trevlig läsning!
Kram Anki

fredag 15 april 2011

Äntligen fredag

Härligt med fredag. Denna vecka har jag jobbat kväll, eller ja, kväll för mig i allafall. Ända till 18,30.. Men man blir trött på ett annat sätt när man jobbar senare än normalt. Man är ju uppe på morgonen ändå med barnen som ska till skola och sen dagis. Nåja, nu ser jag fram emot en härlig helg. I morgon blir det loppisrunda!

Tänkte visa några av mina senaste inköp + mitt senaste pyssel.


Superfina te - & kaffeburkar från Ib Laursens Mynte-serie. Inköpta hos http://sofiashus.se/

Har länge velat ha en grodprins. Denna ska snart få komma ut på altanen.



Korthållare från Krasilnikoff. Funkar i alla årstider, byt ut till de kort som passar. Även denna köpt från http://sofiashus.se/


Nu har jag gjort klart min väska som jag fick av min mor när jag fyllde år. Tidigare var den brun. Vet inte riktigt vart jag ska ha den än eller om det kanske blir min nya pysselväska.. Fler väskor ska det bli, enkelt och roligt.

Lite korttillverkning och ett stråltrådshjärta har det också blivit.





Ha en underbar fredagskväll och helg! Kram Anki



söndag 10 april 2011

Hej sköna vår!

Är det inte härligt? och vad fort det gick när det väl satte fart. I helgen har jag välkomnat våren med att röja på altan och i rabatterna. Bort med vissna blad och fram med knopparna. Helt underbart att se att våren och sommaren är på gång. 15grader har termometern visat idag, underbart!!






I går kväll slog jag på stort och firade våren och värmen med jordgubbar, naturgodis och glas vitt!





Ha en fortsatt skön söndag! kram Anki