lördag 14 maj 2011

Mysigt på altan!

Hej härliga vårväder! Idag har jag haft en städ-dag i mina barns rum fast solen skiner ute och man då borde vara där. Jag är väl inte ensam om att ha en 7-åring som hatar att städa sitt rum? Han sitter på en stol och tittar på mig när jag plockar och frågar varannan minut om han får åka till kompisar. Det var ju meningen att VI skulle städa IHOP, men men, man vet ju hur det slutar.. Min 4-åring dock, hon är riktigt duktig på att plocka undan när man ber henne. 4 timmar tog det att städa 2 rum! Jisses var dammigt och rörigt det var.

Min sambo har äntligen snickrat ihop mitt efterlängtade prylbord som jag placerat på altan. Nu behöver jag nästan ingen ny inredningstidning att titta i, det är bara att byta ut sakerna och blommorna och bara sitta o njuta..






Ha en bra helg! kram Anki

tisdag 3 maj 2011

Klockan går..

Har letat lite efter en klocka som skulle passa i köket. Vi har ju valt en ganska extrem tapet med mycket mönster så det måste ju vara en klocka som gör sig bra mot väggen. I väntan på den rätta har jag gjort en själv. Hitta en bra fyrkantig tavla med fin ram, öppna färgburken och sätt igång. Hitta ett urverk och kläm dit. Såja, klart!

Vänligen titta INTE på dammet på fläktkåpan..

Har även pysslat lite ute. Jag tyckte det behövdes en fin entré när man kommit upp på garageuppfarten. Ett gammalt symaskinsunderrede som jag fick av en vän blev ett perfekt bord med blommor på. 



Ha det så bra i vårkylan! Kram Anki